fbpx

Our Services

MWAD

Webdesign & Development

Unieke Website of Webshop

Geen templates of snel werk. Wij maken een volledige custom website of webshop, uniek gemaakt voor jouw bedrijf of project.

Veilig en GDPR Proof

Al onze websites worden gehost op beveiligde servers en worden standaard geleverd volgens de nieuwe GDPR wetgeving.

CMS Systeem

Al onze websites zijn voorzien van een op maat gemaakt CMS systeem. Hiermee kan je jouw website achteraf zelf volledig makkelijk gaan beheren.

Responsive Design

Je website moet natuurlijk goed werken op ieder toestel. Onze websites worden automatisch geschaald voor alle mobiele toestellen en tablets.

Hoe gaan we te werk?

Uitgebreid gesprek

Allereerst gaan we bij een lekker kopje koffie (of thee) samen kijken welke functies er in de website moeten zitten en zoeken we samen een rode draad om het Design te bepalen.

Brainstorm en Design uittekenen

Nadat we alle functies kennen laten we onze creatieve geest los op het project. We houden een braistorm binnen het team en stemmen hierna het Design met jou af.

Ontwikkeling

Nu de bouwplannen op tafel liggen kunnen we beginnen aan de ontwikkeling van de website. Hier laten we onze coding skills het zware werk uitoefenen en zetten we een testwebsite op waar je alles op kan volgen.

Testen, opleiding en Oplevering

Eens de bouw rond is is het tijd om alles uitgebreid te testen en de foutjes eruit te halen of hier en daar nog kleine wijzigingen te doen. Nadat alles volledig in orde is zorgen wij voor een opleiding van het CMS systeem zodat je zelf aan de slag kan met je website. Hierna staat alles klaar om je website de online wereld in te schieten.

Graag een vrijblijvend gesprek met een lekkere koffie?

Contacteer ons voor een gesprek of vraag meteen je offerte aan voor je project.

MWAD

Application Development

Een Digitale Applicatie kan een grote meerwaarde vormen binnen je onderneming.
Of het nu om een kleine webapplicatie op je website gaat of een volledige uitgebreide mobiele applicatie, bij ons ben je aan het juiste adres.

Web of Mobile based

Je applicatie op het web gebruiken, of enkel mobiel? of gewoon de combinatie van beiden? Wij zorgen voor jouw ideale match.

Optimaliseer je onderneming

Spaar tijd uit door omslachtige taken te gaan digitaliseren. Hiermee kunnen je werknemers zich meer focussen op de belangrijke taken binnen je onderneming.

Zelf een Idee?

Zie je zelf een probleem dat kan worden gedigitaliseerd maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij zorgen voor het plan en onze coding skills doen de rest.

Klein Beginnen

Een Digitale Applicatie kan ook gaan om een kleine uitbreiding op je website. Zoals een automatische afsprakenplanner of online inschrijvingen verzamelen. Alles om voor jou en je klanten het leven makkelijker te maken

MWAD

Digital Marketing

Een digitaal marketingplan is een must in dit tijdperk. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw onderneming er online uitspringt.

Plan Opmaken

Wij zorgen voor je volledige online marketingplan zodat je bedrijf online kan schitteren en je klanten je makkelijk kunnen vinden.

Social Media

We stellen content samen voor verschillende social media kanalen zodat je overal je merk kan gaan profileren.

Address

Appelstraat 27a
2140 Antwerp
Belgium

Phone

+32 (0) 498 505 408 

Social